Какво трябва да знаем при избора на добрият прозорец

През изминалите години,определено се наложи тенденцията за масова смяна на съществуващата дограма с нова от PVC материали.

Когато обмисляте смяната и,пред Вас стои и въпроса с избора на фирма,която да изработи и монтира качествено вашите прозорци и избора на добрият PVC профил.

PVC материала се предпочита повече,защото кондензира по-малко влага от алуминия.

Има защита от ултравиолетовите лъчи.Има добър температурен диапазон до 60 градуса,което го прави идеален за европейски климат.

Изисква минимална поддръжка,не се нуждае от боядисване и третиране със специални препарати.

Освен масовият бял цвят се предлагат и други цветове и декорации.Екологично чист продукт със 100 процента рецикличност,с ниски нива на замърсяване по време на производството му.

Забележително траен продукт с дълъг живот,откроява се със своето съпротивление против изкривяване и висока степен на функционалност.

Важното за самите профили е тяхната характеристика за топлоизолация,шумоизолация и сигурност.

Коефицентът на топлопроводимост се измерва в W/m2K.Колкото е по-ниска тази стойност,толкова по-добри топлоизолационни характеристики притежава дограмата.

Правилният избор на профил и стъклопакет е важен фактор,въздействащ не само за топлоизолацията,но и върху шумопреминаването.Класът на шумоизолация се измерва в децибели.

Колкото по-висок е защитният клас,толкова по-добра е шумоизолацията.

От съществено значение е добрият обков.

В това отношение, фирма„АлуКоста” на прави компромис и всички профили,които предлага са с изпитан,качествен обков на водещи европейски производители.

Добър пример е немската PVC системата REINER ,с отличните си характеристики и елегантни форми, подсилени вградени метални профили по цялата дължина и във всички части на касата и крилата,в съчетание с добре подбран стъклопакет и немския обков WUNKHAUS с оптимално ниво на противовзломна защита,ще е правилният избор за вашият перфектен прозорец.

Важен момент от целият процес е проектирането,при което е от значение правилното конфигуриране и съотношението между отваряма и неотваряема част,което е свързано с употребата на дограмата в бъдеще време.

Начинът на монтаж е изключително важен,от значение е прецизната нивелация и влагането на качествени крепежни елементи и консумативи,от които зависи дълготрайната и безпроблемната експлоатация на прозореца.

Заповядайте в офисите на „АлуКоста”, за повече информация,за любезна и професионална консултация,за коректна оферта и високо-качествено изпълнение.

 

ПРЕПОРЪЧАН ПРОДУКТ
 
reiner clear 30x20 pix

Отлични характеристики и елегнтни форми в съчетание с водобранно крило - 8 камери и каса - 82 мм. 

виж повече ...

 

  ДОГРАМА НА ИЗПЛАЩАНЕ
clear 30x20 pix    
  По програмата за енергийна ефективност и бърз стоков кредит към
unicredit bulbank
Одобрение до 30 мин. Сключване на договор на място в офисите на фирма "Алу Коста".

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА И ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

Пловдив
ул. "Нестор Абаджиев" 57 /бивш завод "Устрем"/
Тел./Факс: +359 32 62 87 90
GSM: +359 898 505 113
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Joomla templates by Joomlashine