КОМАРНИ МРЕЖИ

Мрежите против насекоми (комарници) са сигурно и надеждно средство за предотвратяване достъпа на насекоми и буболечки през отворени врати и прозорци. Изработени са от висококачествени алуминиеви профили и мрежа от фибростъкло с тефлоново покритие с фиксиране в точките на пресичане на нишките за по-голяма здравина. Висококачествен продукт, устойчив на всякакви атмосферни влияния.

Стандартните цветове на алуминиевите профили са бяло, кафяво и златен дъб, но е възможно прахово боядисване в цвят по RAL.

Статични комарници

Това е най-евтиният вариант, който е подходящ за прозорци, при които не се налага преместване на мрежата. Има възможност да се поставя и сваля сезонно. Удачен вариант е за монтаж на прозорци, гледащи към тераса или на приземен етаж.

Отваряеми комарници

Този тип комарници се закрепват към дограмата чрез панти и заключалка (шнапер). Подходящи са както за прозорци, така и за врати. В редки случаи няма възможност да се монтира такъв на балконска врата, при които може да се ползва друг тип комарник.

Комарник тип плисе

Плисето е специфичен модел комарник, който намира приложение при по-големи отваряеми части, като двукрили врати с летящ делител, отваряемост тип „хармоника”, прозорци с външни щори и т.н., но е подходящ и за стандартни врати и прозорци. С този комарник може да се покрие площ с размери в ширина до 500см и височина до 240см. Събирането на този модел комарник става в хоризонтално направление, като се прегъва като хармоника, и има възможност да се събере както в левия, така и в десния край на вратата. Събран, комарникът заема минимално място и не пречи на изгледа и преминаването.

Ролетни комарници

Също са изработени от алуминиеви профили, но мрежата е навита на ролка. Подходящи са за всички видове прозорци.  Този тип комарник има предимството да се вдига и спуска в зависимост от Вашите нужди. През зимните месеци мрежата остава навита и защитена в кутията, което удължава нейният живот.

 

ПРЕПОРЪЧАН ПРОДУКТ
 
reiner clear 30x20 pix

Отлични характеристики и елегнтни форми в съчетание с водобранно крило - 8 камери и каса - 82 мм. 

виж повече ...

 

  ДОГРАМА НА ИЗПЛАЩАНЕ
clear 30x20 pix    
  По програмата за енергийна ефективност и бърз стоков кредит към
unicredit bulbank
Одобрение до 30 мин. Сключване на договор на място в офисите на фирма "Алу Коста".

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА И ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

Пловдив
ул. "Нестор Абаджиев" 57 /бивш завод "Устрем"/
Тел./Факс: +359 32 62 87 90
GSM: +359 898 505 113
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Joomla templates by Joomlashine